AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik almak

Kahve falında beşik almak

Kahve falında beşik almak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ömrün uzun olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında beşik almak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu beşik görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşiktaş görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşik sallamak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek aldığı borçların katbekat artacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beşiktaş forması giymek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir