AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bere görmek

Kahve falında yeşil bere görmek

Kahve falında yeşil bere görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bere gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil bere görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bere görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında atkı ve bere görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yara bere görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında beren saati görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çocuklarının fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bere şapka görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bere takmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker beresi takmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir