AnaSayfa / Genel / Kahve falında bere şapka görmek

Kahve falında bere şapka görmek

Kahve falında bere şapka görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kazancını çoğaltacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bere şapka gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında bere şapka görmek ortalığın karışacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah bere takmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında bere hediye etmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bere görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün bere görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor bere görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında beren saati görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında asker beresi takmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir