AnaSayfa / Genel / Kahve falında atkı ve bere görmek

Kahve falında atkı ve bere görmek

Kahve falında atkı ve bere görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atkı ve bere gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında atkı ve bere görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında atkı bere görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında atkı bere satın almak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında gri bere görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bere görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bere şapka görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir