AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bere takmak

Kahve falında mavi bere takmak

Kahve falında mavi bere takmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında mavi bere takmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında mavi bere takmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere takmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Kahve falında pembe bere takmak keyifli sohbetler edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında başına bere takmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında asker beresi takmak oldukça büyük başarılara, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bere takmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bere takmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi bere görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir