AnaSayfa / Genel / Kahve falında beren saati görmek

Kahve falında beren saati görmek

Kahve falında beren saati görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bol kazanç elde edileceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beren saati gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beren saati görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bere takmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere takmak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bere taktığını görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün bere görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bere görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında pembe bere takmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında atkı bere görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir