AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa çiş yapmak

Kahve falında bardağa çiş yapmak

Kahve falında bardağa çiş yapmak düzenli bir işe kavuşulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, başka işler deneyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında bardağa çiş yapmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Kahve falında leğene çiş yapmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yaparken çiş yapmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvara çiş yapmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında salona çiş yapmak sıkıntıların çözüm bulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa çişini yapmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir