AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine çiş yapmak

Kahve falında suyun içine çiş yapmak

Kahve falında suyun içine çiş yapmak işinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, rahatlığa erileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında suyun içine çiş yapmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Kahve falında doğum yaparken çiş yapmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir