AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş ve kaka yapmak

Kahve falında çiş ve kaka yapmak

Kahve falında çiş ve kaka yapmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak iyi halinin kalmayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiş kaka yapmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çiş kaka görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka ve çiş görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka çiş görmek ömrün uzun olmasına, rahata ereceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında çiş ve kaka görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir