AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarda çiş yapmak

Kahve falında dışarda çiş yapmak

Kahve falında dışarda çiş yapmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, adaletin geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zorlukların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa çişini yapmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye çiş yapmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak etrafına güzel insanların dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Kahve falında banyoda çiş yapmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya çiş yapmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir