AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil altın küpe görmek

Kahve falında yeşil altın küpe görmek

Kahve falında yeşil altın küpe görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, günah işlemekten korunacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil altın küpe gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil altın küpe görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe hediye almak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek saygınlığa, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil küpe almak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek kendi şansını kendi yaratacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil küpe takmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir