AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk küpe görmek

Kahve falında yeşil renk küpe görmek

Kahve falında yeşil renk küpe görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, mal sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk küpe gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli küpe görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli küpe görmek böylece yüzünün güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli küpe görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli küpe görmek bahtının da çok parlak olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk küpe görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında renkli küpeler görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir