AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı küpe gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında küpe taşı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, dinamik olacağına yorulur.

Kahve falında tek taş küpe görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir