AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil küpe hediye almak

Kahve falında yeşil küpe hediye almak

Kahve falında yeşil küpe hediye almak ticarette şansının düşeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil küpe hediye almak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşil küpe hediye almak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında küpe hediye vermek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe hediye edildiğini görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına inanılır.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inci küpe hediye almak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye küpe almak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye etmek sorunların sürekli artacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir