AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil küpe almak

Kahve falında yeşil küpe almak

Kahve falında yeşil küpe almak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe almak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında yeşil küpe almak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe görmek isteklerin yerine geleceğine, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli küpe görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe takmak yüzünün güleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil küpe hediye almak kendine olan güvenini kaybedeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir