AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe taktığını gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin küpe taktığını görmek hayaller kurulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işarettir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir