AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil altın bilezik görmek

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil altın bilezik gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bilezik görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak kötü günler geçireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında altın bilezik toplamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak bolluk ve bereket içinde olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir