AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde altın bilezik görmek

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek hüsrana uğratacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında cebinde altın bulmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde altın görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında cebine altın doldurmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında cebine altın koymak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında cebine taş koymak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında cebine şeker koymak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir