AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bilezik görmek

Kahve falında yeşil bilezik görmek

Kahve falında yeşil bilezik görmek adının yayılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bilezik gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bilezik görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik almak takmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında birisinden altın bilezik almak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilezik kırılmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin altın bilezik verdiğini görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir