AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik toplamak

Kahve falında altın bilezik toplamak

Kahve falında altın bilezik toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik toplamak gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında altın bilezik toplamak vefakar bir insan olunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik toplamak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında altın bileziği satmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk altın bilezik görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalettir.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir