AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerin aksamayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş ve altın bilezik görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak sıkıntı yükleneceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, düşmanından kurtulmaya yorulur.

Kahve falında çok altın bilezik takmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir