AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, borçlarının ödeneceğine, kazançların artacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak kudret ve destek olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak yer görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak yere oturmak çok büyük ses getireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak yere basmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında yerleri ıslak görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet eder.

Kahve falında ıslak giysi görmek de zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kefen görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir