AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yer görmek

Kahve falında ıslak yer görmek

Kahve falında ıslak yer görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak yer gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak yere oturmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ıslak yer görmek işlerin yeni kapılar açacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Kahve falında yerleri ıslak görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak örtü görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü ıslak görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir