AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleri ıslak görmek

Kahve falında yerleri ıslak görmek

Kahve falında yerleri ıslak görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kazancının helal para olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, büyük kazançlar getireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında yerleri ıslak gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Kahve falında ıslak yer görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak zor zamanlar yaşanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerleri ıslak görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere oturmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak ot görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına inanılır.

Kahve falında ıslak minder görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir