AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kefen görmek

Kahve falında ıslak kefen görmek

Kahve falında ıslak kefen görmek kısmetin kapanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak kefen gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ıslak kefen görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek maddi zarara uğrayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalettir.

Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kefen içinde görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünde kefen görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak toprak görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir