AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak bir yere oturmak

Kahve falında ıslak bir yere oturmak

Kahve falında ıslak bir yere oturmak sayılacağına ve sevileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak yere oturmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak yer görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalettir.

Kahve falında yerleri ıslak görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yere oturmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere oturmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir