AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yere basmak

Kahve falında ıslak yere basmak

Kahve falında ıslak yere basmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ıslak yere basmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, geçim derdinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında ıslak toprağa basmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak yer görmek sevdiklerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında yerleri ıslak görmek darlığa düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak yere oturmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir yeri su basmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir