AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yere oturmak

Kahve falında ıslak yere oturmak

Kahve falında ıslak yere oturmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında ıslak yere oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere oturmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak yer görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, alkış alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak yere basmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yerlerin ıslak olduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yerleri ıslak görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında dar yere oturmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında yer sofrasında oturmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir