AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlere su dökmek

Kahve falında yerlere su dökmek

Kahve falında yerlere su dökmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, maddi zararını karşılayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlere su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında yere temiz su dökmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere su dökmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyu yere dökmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere su dökmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlere su dökmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içkiyi yere dökmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yere bir şey dökmek rahat bir hayat yaşanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzu yere dökmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir