AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere bir şey dökmek

Kahve falında yere bir şey dökmek

Kahve falında yere bir şey dökmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında yere bir şey dökmek gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında yere bir şey dökmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey dökmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine bir şey dökmek zor durumlarda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalettir.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yere ayran dökmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yere çorba dökmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulur.

Kahve falında yere şeker dökmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına inanılır.

Kahve falında süt yere dökmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir