AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzu yere dökmek

Kahve falında tuzu yere dökmek

Kahve falında tuzu yere dökmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, üzüntülerin son bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzu yere dökmek gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında tuzu yere dökmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında yere tuz dökmek kafasının sakinleşeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında suya tuz dökmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, arif kimselerden sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara tuz dökmek rahat bir işe girileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında eve tuz dökmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göze tuz dökmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek dertlerin çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir