AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere temiz su dökmek

Kahve falında yere temiz su dökmek

Kahve falında yere temiz su dökmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, işlerin açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yere temiz su dökmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su dökmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yere su dökmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere su dökmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında suyu yere dökmek kısmetinin artacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında yerlere su dökmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pirinç yere dökmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir