AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkiyi yere dökmek

Kahve falında içkiyi yere dökmek

Kahve falında içkiyi yere dökmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında içkiyi yere dökmek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Kahve falında içkiyi yere dökmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki dökmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret eder.

Kahve falında içkiyi dökmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında içki satılan yer görmek sağlıklı ve zinde olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere bal dökmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında yere dökmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere su dökmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, adını işiyle duyuracağına yorulur.

Kahve falında yere şeker dökmek yeni bir yol çizileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir