AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere su dökmek

Kahve falında bir yere su dökmek

Kahve falında bir yere su dökmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere su dökmek gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bir yere su dökmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerlere su dökmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında suyu yere dökmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yere temiz su dökmek işlerin canlanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yere su dökmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında yere dökmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzu yere dökmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yere un dökmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir