AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin dibine inmek

Kahve falında yerin dibine inmek

Kahve falında yerin dibine inmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında yerin dibine inmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına inanılır.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında suyun dibine inmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibine inmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yerin dibine girmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında yerin dibine batmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kazançlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin dibini görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında yerin dibine düşmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir