AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin dibini görmek

Kahve falında yerin dibini görmek

Kahve falında yerin dibini görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında yerin dibini gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Kahve falında yerin dibini görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bunun farkına varacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret eder.

Kahve falında yerin dibine girmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin dibine batmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine düşmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine inanılır.

Kahve falında saç dibi görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir