AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin dibine düşmek

Kahve falında yerin dibine düşmek

Kahve falında yerin dibine düşmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, keder yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin dibine düşmek gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Kahve falında yerin dibine düşmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işarettir.

Kahve falında denizin dibine düşmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında yerin dibini görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında yerin dibine girmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerin dibine batmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisiyle de gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir