AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibine inmek

Kahve falında denizin dibine inmek

Kahve falında denizin dibine inmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizin dibine inmek gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında denizin dibine inmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında suyun dibine inmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin dibinde uyumak ev taşımaya, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde balık görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir