AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yerin dibine inmek

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek güç alacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine inmek bazı tartışmalar yaşayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında denizin dibine inmek sorunların ortadan kalkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında yerin dibini görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Kahve falında yerin dibine girmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine düşmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir