AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin dibine girmek

Kahve falında yerin dibine girmek

Kahve falında yerin dibine girmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kimse ile tartışmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine girmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Kahve falında yerin dibine girmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yerin dibini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yerin dibine düşmek onlardan fayda göreceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yerin dibine batmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, önünü göremez olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek sonunda mutlu olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yere girmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir