AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibine düşmek

Kahve falında denizin dibine düşmek

Kahve falında denizin dibine düşmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, anlaşmalardan cayılacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında denizin dibine düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında denizin dibine düşmek barış için adım atacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek insanların alım gücünün azalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerin dibine düşmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, içine fesat düşeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz dibinde yaşamak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında denizin dibinde olmak asla harama bulaşmayacağına, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin dibinde ev görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir