AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere batmak

Kahve falında yere batmak

Kahve falında yere batmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere batmak gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yere batmak hem itibar edineceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine batmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin içine batmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına cam batmak yeni girişimlerde bulunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Kahve falında boka batmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında gemiyle batmak yenisinin başlayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir