AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yere dökmek

Kahve falında pirinç yere dökmek

Kahve falında pirinç yere dökmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sorunlarından arınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Kahve falında pirinç yere dökmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Kahve falında pirinci dökmek hayatın temposunun yükseleceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç dökmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı dökmek iş hayatında atılıma geçeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında yere çay dökmek bilmediği duyguları tadacağına, şerefli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında balığı yere dökmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pilavını yere dökmek ticaretinin hızlanacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir