AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su dökmek

Kahve falında temiz su dökmek

Kahve falında temiz su dökmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, iyi bir kariyer edineceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Kahve falında temiz su dökmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, stresinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yere temiz su dökmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başına su dökmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında sırtına su dökmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete su dökmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dökmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir