AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere un serpmek

Kahve falında yere un serpmek

Kahve falında yere un serpmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, düzenin bozulacağına, daha çok dünya malı edineceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yere un serpmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında yere un serpmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında un serpmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eve un serpmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yere su serpmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç serpmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında toz şeker serpmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker serpmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuz serpmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir