AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere sigara atmak

Kahve falında yere sigara atmak

Kahve falında yere sigara atmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında yere sigara atmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında sigarayı yere atmak bir sınavdan geçileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere sigara atmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara kırıp atmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Kahve falında sigara paketini atmak sahip olduklarının eksileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti atmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içip atmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı yere atmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere imza atmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir