AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara izmariti atmak

Kahve falında sigara izmariti atmak

Kahve falında sigara izmariti atmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, onlara çok bağlı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sigara izmariti atmak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında sigara izmariti atmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında sigara izmariti toplamak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sigara izmariti temizlemek şansın çalışmaya başlayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara izmariti içmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sigara izmariti yemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara izmaritleri görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında izmarit atmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir