AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara kırıp atmak

Kahve falında sigara kırıp atmak

Kahve falında sigara kırıp atmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında sigara kırıp atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında sigara kırıp atmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış sigara görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılan sigara görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigaranın kırıldığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içip atmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sigarayı yere atmak dünyanın kendisine galip gelmesine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketini atmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti atmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir