AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı yere atmak

Kahve falında sigarayı yere atmak

Kahve falında sigarayı yere atmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sigarayı yere atmak gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Kahve falında sigarayı yere atmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere sigara atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sigara kırıp atmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içip atmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, bereketli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti atmak güzel ve doğru işler yapacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Kahve falında sigara paketini atmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu yere atmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere tabak atmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir