AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere imza atmak

Kahve falında bir yere imza atmak

Kahve falında bir yere imza atmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında bir yere imza atmak gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yere imza atmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında imza atmak yaşadığı darlığın son bulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bankada imza atmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş kağıda imza atmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik imzası atmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak sevilen bir işe ortak olunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir